Till startsidan

Hedersmedlemmar

Sten Bäckman

Sten har en alldeles speciell plats i våra hjärtan då han funnists vid Da Capos sida ända sedan starten. Han är en rik inspirationskälla och bidrar med allt från muskikalisk vägledning och ackompangemang till att köra turnébussen.

 

Henrik Bergion

Henrik har sedan mitten av 90-talet berikat vår repertoar med många underbara och originella arrangemang. På så sätt har han spelat en viktig roll för körens musikaliska utveckling coh profil. Han är en stor glädjespridare som förgyller konserter såväl som repetitioner.

 

Anders Jalkéus

Vi lärde känna Anders vid Muskik vid Siljan 1999. Han har under åren som gått delat med sig av sina muskikaliska kunskaper och sin fantastiska rytmkänsla. Han är en generös kontrabas som smittar oss med sin entusiasm.

 

Peter Nordlander

Peter är en eminent ljudtekniker som med stort engagemang och fingertoppskänsla lyckas återge en naturlig körklang trots alla möjliga och omöjliga köruppställningar.

 

Johan Gunnarsson

För Johan är ingenting omöjligt. Han är en lysande ljustekniker som fixar tekniska såväl som praktiska lösningar. Det är Johan som gör att vi kan förverkliga alla våra tokiga idéer.

 

Webmaster
Ordförande
för kören